2 Gasten: creatieve smaakmakers

Creativiteit zit in ons DNA. Grafische vormgeving is onze tweede natuur. Als echte sterrenchefs gaan wij voor jou de keuken in om sensationele smaaksensaties te creëren. Samen komen we tot een uniek recept: jouw nieuwe vormgeving, website of logo. Laat het creëren beginnen.

Wij maken wat je zelf had willen bedenken. Wij maken wat je zelf had willen bedenken. Wij maken wat je zelf had willen bedenken.

Jouw ingrediënten, ons recept.

Jouw grafische vormgeving, branding of website zien wij als een goed recept. Opvallende ingrediënten zorgen voor een explosie aan smaak. Zoals een goede chef betaamd, moet je eerst de ingrediënten kennen voordat je ermee aan de slag kan. We ontdekken alles over jouw uitstraling. De kleuren, het logo en de beeldtaal vormen de sterke basis van het culinaire hoogstandje. Het zijn de basisingrediënten van jouw identiteit. Dat alles komt samen in onze proeverij. Wanneer de basis staat, volgt het 4-gangendiner. Elke gang brengt je dichterbij het hoogtepunt van het diner: het dessert.

Deze culinaire hoogstandjes serveerden we eerder.

“Bedenken, proberen,schetsen, proeven en zorgen voor perfectie. Daar streven we naar”.

Stamgasten

Bij 2 Gasten koesteren we onze stamgasten als de fundamenten van onze creatieve wereld. Ze zijn meer dan klanten; het zijn partners die onze creatieve reis verrijken. Onze samenwerking is als een bekend gerecht: vertrouwd, rijk aan begrip en smaakvol in creatieve uitkomsten.

Wil jij ook deel uitmaken van onze creatieve keuken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we samen jouw creatieve reis kunnen beginnen!  

Onze specialiteiten

In onze creatieve keuken voelen wij ons thuis. Bedenken, proberen, schetsen, proeven en zorgen voor perfectie. Daar streven we naar. Zoals oregano een Italiaans gerecht complimenteert, zo komt jouw bedrijfsidentiteit tot leven met onze branding. Tillen de website naar het volgende niveau. En zorgen met onze vormgeving voor herkenbare uitingen van jouw merk. Of jij nou een volledig gangendiner van ons neemt, of aan een voorgerecht voldoende hebt: wij zorgen bij ieder gerecht voor een ware smaaksensatie.

Branding

Jouw bedrijfsidentiteit is goud waard. Met de juiste uitstraling zet jij jezelf op de menukaart. Die bedenken wij. We mixen verrassende ingrediënten en brengen jouw identiteit tot leven. En maken hapklare bites met de mogelijke smaken. Tijdens de proeverij maak jij kennis met de gerechten. Keuze gemaakt? Dan volgt ons 4 gangendiner. Logo, typografie, design, en visie maken de branding.

Vormgeving

Ook als het recept al goed smaakt, moet het bord nog worden opgemaakt. Wij designen, garneren en creëren jouw stijl met onze vormgeving. Een flyer, poster, brochure of banner: wij maken er een culinair hoogstandje van. We kleuren graag buiten de lijntjes. Gebruiken kruiden waar jij zelf nooit aan dacht. Kies je voor 2 Gasten, dan ga je voor onverwachte smaaktwists, anders dan anders.

Websites

Jouw nieuwe branding of bestaande identiteit zorgt voor herkenbaarheid op jouw website. Zie het als de soep van jouw oma. Zonder twijfel herken je die. Laat andere mensen er ook van genieten. We weten welke ingrediënten er nodig zijn om jouw klanten te overtuigen. Laat jezelf zien met een website, herkenbaar door jouw unieke recept. We maken nieuwe hoogstandjes, of geven een opfrisser.

Sunny socials

Jouw bedrijf, projecten en producten zijn om van te smullen. Dat mag de wereld weten. Zoiets bereik je alleen als je van je laat horen. Tussen het rennen en vliegen door tik jij daarom nog even snel een post op LinkedIn en Instagram. Om er vervolgens achter te komen dat je nog een onderwerp moet bedenken en dat beeld bij je post ook best handig is. Jij ervaart social media als een snelkookpan waarin jouw kippensoep overkookt en zijn smaak verliest. Dat kan anders.

Benieuwd naar welk uniek recept we voor jou maken?

Wat onze stamgasten
over ons zeggen

Frank & Bart, 2 jonge honden die gretig aan de haal gaan met je product om er met een briljant logo en huisstijl op terug te komen.Met een half woord begrijpen ze precies wat je bedoelt. Enthousiast, eigenzinnig, creatief en origineel. Niet bang om buiten de geijkte paden te gaan. Ze maken het credo: “wij maken wat je zelf had willen bedenken” meer dan waar.

– Marc van Coeverden
Beer & Spirits

“Een goede wijn heeft tijd nodig om nog smakelijker te worden. Net als een samenwerking. “Wat ik fijn vind, is dat 2 Gasten niet alleen de vormgeving doet en dan vertrekt. Wat ze doen is zichtbaar goed. Ze communiceren helder. En blijven dat ook doen als hun taak volbracht is. Ze houden een vinger aan de pols. Schaven bij als dat toch nodig blijkt. En ze blijven altijd actief meedenken over de volgende stap van Cour du Vin. Dat voelt als een waardevolle samenwerking.”

– Martin Fennema
Cour du Vin

Culinair leesvoer

Waarom kiezen voor 2 Gasten: jouw lokale reclamebureau in Nijverdal

De kracht van webdesign: een digitale eerste indruk

Waarom social media belangrijker is dan ooit

5 Tips voor een Succesvolle Rebranding

De kracht van visuele elementen

De impact van lettertypes

Maak jouw unieke stijl tastbaar,

Webdesign: jouw online visitekaartje

Branding: Jouw bedrijf in de spotlight