Branding: jouw bedrijf in de spotlight

Een logo, instagrampagina of flyer maakt nog geen merk. Een sterk merk is hetgeen waar klanten je aan herkennen. En waarover ze vertellen tegen hun vrienden en familie. Wanneer ze die flyer bij de bakker zien liggen, weten ze dat het om jou gaat nog voordat ze je naam zien. Dat is branding. En daar zorgen wij voor. Wij vertalen jouw identiteit naar ontwerpen. Met onze stijlgids heb jij een recept waarmee je jaren vooruit kunt. En waarover iedereen blijft praten.

Ingrediënten ontdekken

Koken zonder dat we weten wat jij graag proeft of waar jij allergisch voor bent, doen we niet. Voordat we aan de slag kunnen met jouw merk, moeten we weten wie je bent en waar je voor staat. Op basis van een kick-off komen wij alles van je te weten. Al die ingrediënten gebruiken we als basis voor jouw stijlgids waarin uiteindelijk jouw branding naar voren komt. En waarover iedereen blijft praten.

De proeverij voor jouw branding

We willen graag weten of een gerecht met koriander, kurkuma of tijm iets voor jou is. Daarom doen we de proeverij. We schuiven bij je aan tafel en leggen onze eerste ideeën voor. Jij kiest wat je graag op je bord ziet en wat liever niet. Zo maak je keuzes uit verschillende kleurstalen, typografie, beeldtaal en een aantal opties voor het logo. Soms blijkt een mix van samen de uitkomst. Vanuit de proeverij gaan wij verder met de bereiding.

De stijlgids: jouw basisrecept

Tijdens de bereiding van jouw stijlgids, laten we je meerdere keren proeven. Omdat we graag tussentijds feedback krijgen. Op die manier ontvang jij direct een passende branding. Wanneer de stijlgids staat, is jouw branding compleet. Je vindt er het logo, de kleurenpaletten, typografie en beeldtaal. Alles zodat jij nog jaren door kan. We onderbouwen onze keuzes en leggen gemaakte afspraken erin vast.

Met de stijlgids goedgekeurd, duiken wij terug de keuken in. Tijd om jouw producten te realiseren. Dat kunnen visitekaartjes, briefpapier of verpakkingsmateriaal zijn. Maar ook een volledige campagne. Net waar jouw gerecht om vraagt.

Kies een smaak die je wilt blijven proeven.