Websites: wij designen jouw online visitekaartje

Een website is als jouw online visitekaartje. Voor sommigen zelfs het eerste contactmoment. De uitstraling van jouw website maakt het verschil. Wij bereiden smaakvolle websites voor ambitieuze organisaties. We weten als geen ander welke ingrediënten een website nodig heeft om potentiële klanten optimaal te overtuigen.

Een unieke website

Het decor, de zachte stoelen, stijlvolle aankleding en vriendelijke gastvrouw. Zaken die jouw ervaring in een restaurant onvergetelijk maken. Laat bezoekers jouw website op dezelfde manier ervaren. Jouw huisstijl is ons startpunt voor de nieuw website. Deze sluit naadloos aan bij de look en feel van jouw merk. Je bent herkenbaar. We zetten jouw merk om in een aantrekkelijker WordPress website.

Ontbreekt een passende huisstijl?

Geen probleem. Die bereiden we met plezier voordat we aan je website gaan werken. Een goede branding is namelijk de sterke basis waar we omheen bouwen. Vanuit jouw huisstijl slaan wij aan het ontwerpen. We leggen verschillende recepten voor en kiezen samen de meest passende. Functionaliteiten en technieken nemen we ook direct onder de loep. Zo heb jij een volledig beeld van het diner voor we gaan koken.

Koken met WordPress

Wij specialiseerden ons de afgelopen jaren in de WordPress keuken. We kennen de oneindige mogelijkheden en weten het zo in te richten dat jij er zelf ook wegwijs in bent. En als je het even niet kunt vinden, bel je ons toch gewoon. Dan lossen wij het op. Dat valt binnen het onderhoud en vinden wij heel normaal.

Serveren maar

Wanneer jij net zo enthousiast bent over het design als wij, toveren we dit om tot een gerecht om uit te serveren. We bouwen je website. Brengen ons design tot leven. Bewegende elementen, buttons, uitschuifbare kaders: niets is te gek. We implementeren de juiste functionaliteiten en installeren de nieuwste technieken. Ben jij blij, dan gaan we live.

Een online visitekaartje om van te smullen.