Sunny Socials
laat jouw doelgroep smullen

Jouw bedrijf, projecten en producten zijn om van te smullen. Dat mag de wereld weten. Zoiets bereik je alleen als je van je laat horen. Tussen het rennen en vliegen door tik jij daarom nog even snel een post op LinkedIn en Instagram. Om er vervolgens achter te komen dat je nog een onderwerp moet bedenken en dat beeld bij je post ook best handig is. Jij ervaart social media als een snelkookpan waarin jouw kippensoep overkookt en zijn smaak verliest. Dat kan anders.

Maak kennis met Sunny Socials

Met Sunny Socials scheppen we orde in de chaos en zetten we de kippen weer op stok. 2Gasten ontwerpt een beeld waarvan je doelgroep wild wordt. Tekstbureau Door Lotje Getikt maakt van iedere tekst een feestmaal. Zo ben jij op social media de fazant tussen de duiven. Met een uitgebreide contentkalender weet je het zeker: jouw doelgroep proeft mee van jouw projecten en producten.

Je kunt social media aan ons uitbesteden als:

Hard- of zachtgekookt?

Met ons vijfstappenplan leren wij je bedrijf door en door kennen. Zo creëren we socials die helemaal bij jouw merk passen. Het vangen van jouw doelgroep – of die nou hard- of zachtgekookt is – wordt op deze manier een eitje.

Een online visitekaartje om van te smullen.