Ons team: 2 Gasten en sous-chefs

Onze naam zegt het al: wij zijn twee gasten. Als chef-koks staan wij, Frank en Bart, voor je klaar om voor jou een uniek recept te creëren. Ons koksteam bestaat uit meer dan wij als chefs. Want zoals echte chefs betaamd, staat er een team van sous-chefs achter ons. Samen maken we jouw culinaire hoogstandjes van amuse tot dessert een succes.

Een totale culinaire beleving

We maken wat je zelf had willen bedenken. Ontdekken unieke recepten. En werken heerlijke gerechten uit in de vorm van branding, webdesign en ontwerp. Vraagt jouw opdracht om meer dan 2 Gasten, dan staat er een team aan sous-chefs klaar om de klus met ons op te pakken. Onze partners haken aan voor beeldmateriaal, fotografie en videografie. Zo vormen we samen een keuken vol creatievelingen. En kunnen we jouw opdracht van A tot Z oppakken.
Naast onze sous-chefs in beeld, hebben we nog tal van andere partners klaarstaan. Een expert in coderen voor alle functionaliteiten van jouw website. Tekstschrijvers die onze designs aanvullen met krachtige teksten. Net waar jouw recept om vraagt.

2 Gasten, een volle tafel

Hoeveel diners twee chefs tegelijkertijd uitserveren? Het zal je verbazen. Onze mise en place is optimaal. Uitserveren doen wij met het grootste gemak. Zo bedienen wij volle tafels alsof het niets is. Dus, 2 Gasten een kleine keuken? Echt niet. Leg je project van formaat bij ons en wij maken wat je zelf had willen bedenken.

Schuif bij ons aan tafel, dan verzorgen wij jouw diner.