Onze werkwijze

Wij maken wat je zelf had willen bedenken. Creatieve grafische vormgevers met een voorliefde voor koken. Dat zijn wij, de 2 Gasten. Wij maken unieke recepten en kleuren graag buiten de lijntjes. Doe daar een flinke schep persoonlijk contact bovenop en ons basisrecept staat. Ons creatieve proces draait om jou heen. We nemen je mee in onze keuken, laten je alles proeven, ruiken en zien. Zo presenteren we uiteindelijk Michelin ster gerechten.

De proeverij: bedenken

Een keuze maken van de menukaart, is soms best lastig. Dat snappen wij als geen ander. Daarom beginnen wij liever met een proeverij. Waarin jij van ieder gerecht op de menukaart kunt smullen. En uiteindelijk mag kiezen wat je graag op je bord ziet.

Wij halen de merkwaarden van jouw bedrijf naar voren en zoeken naar alle ingrediënten die dit een meesterwerk maken. We schotelen je allerlei opties voor. Verschillende kleurenpaletten, beeldtaal, typografie en opties voor het logo. Met jouw feedback beslissen we wat net wat meer zout of peper nodig heeft om tot de perfecte smaaksensatie te komen. Dan volgt ons diner.

Het diner: bereiden

Nadat jij de keuzes hebt gemaakt in de proeverij, volgt het diner. In vier gangen brengen wij alle onderdelen op smaak. We beginnen met het aperitief, de brainstorm. Hierin nemen we de ingrediënten onder de loep. De doelstellingen, doelgroep en wensen. Hakken we knopen door, volgt gang twee. Het voorgerecht is de conceptontwikkeling. Bij een branding is dat bijvoorbeeld de proeverij.

Het hoofdgerecht: de bereidingsfase. Met de resultaten uit de brainstorm en conceptfase, slaan wij aan het koken. De vastgelegde ingrediënten vormen het recept. We weten welke smaken we mengen en hoe we deze tot hun recht laten komen.

Klaar: serveren maar

Wanneer het hoofdgerecht op smaak is gebracht, serveren we deze aan je uit. Tijd voor de oplevering van jouw project. Dat doen we niet zomaar. We doen een laatste check van alle content. Zetten de puntjes op de I. Strooien het laatste beetje zout over het gerecht. En maken natuurlijk de borden mooi op.

Borden opgemaakt? Peper en zout op peil? Tijd voor jou om te smullen. We horen maar wat graag hoe het smaakt. En of jij toch nog een extra touch mist. Want ook al hebben we het diner uitgeserveerd, we staan nog altijd naast je tafel met de zout- en pepermolen in de aanslag. Alles naar jouw zin? Dan zijn wij tevreden.Wanneer het hoofdgerecht op smaak is gebracht, serveren we deze aan je uit. Tijd voor de oplevering van jouw project. Dat doen we niet zomaar. We doen een laatste check van alle content. Zetten de puntjes op de I. Strooien het laatste beetje zout over het gerecht. En maken natuurlijk de borden mooi op.

Het recept voor het diner maken we samen. We betrekken je bij iedere gang. Zo kun je regelmatig feedback geven en verloopt het proces nog soepeler. Samen komen we tot de beste smaaksensatie. Zo hoef jij bij het dessert alleen nog achterover te leunen en te genieten. Smakelijk!

Samen maken we van jouw recept een culinair hoogstandje met verrassende elementen en explosieve smaken.