Nooit zonder onze service met consumptie bonnen

Een kleine aanpassing in ons design, een maandelijkse nieuwe flyer of andere terugkerende werkzaamheden of creatieve vragen: daar wil jij niet steeds een volledige opdracht voor hoeven te starten. Daarom kies je voor consumptiebonnen. Zodat jij steeds direct naar de bar kan en niet elke keer eerst langs de kassa hoeft.

De voordelen van consumptiebonnen

Hoe werken onze consumptiebonnen

Een consumptiebon staat bij ons niet gelijk aan één drankje, maar één uur werk. Over de invulling zijn we heel eerlijk. Zijn we maar een kwartier bezig met een aanpassing aan een ontwerp of de website, dan is dat geen volledige bon, maar staat het gelijk aan een kwart glas. Als jij consumptiebonnen van ons hebt, hoef je maar een vraag bij ons neer te leggen, en wij beginnen te schenken. Vooraf laten we weten hoeveel tijd we eraan kwijt denken te zijn. Na afloop lever jij jouw bon in voor de afgeronde opdracht.

De kleine lettertjes, gewoon hier te vinden

Kleine lettertjes doen we niet aan. Die vertellen we je gewoon alvast op deze pagina. Want wij houden van een verrassing op ons bord, maar niet op de rekening. De voorwaarden van onze consumptiebonnen zijn de volgende:

Laten we samen een drankje doen met onze consumptiebonnen.