Referentie verhaal

Please choose a SVG file format.

"Bakkerij Lorkeers is nu in de wijde omgeving bekend"

Lekker van Lorkeers, een slogan die in Nijverdal en omstreken alom bekend is. Toen Gerlinda Lorkeers en haar man Bakkerij Ehrenhard overnamen, was het zaak voet aan de grond te krijgen als Bakkerij Lorkeers. Een totaal nieuwe uitstraling gaf de bakkerij het laatste zetje om een naam op te bouwen. Gerlinda: “Mensen hebben aan één beeld genoeg, herkennen ons nog voordat ze de naam lezen.”

Geen misbaksels voor Bakkerij Lorkeers. We bereidden een smakelijk huisstijl. Geen standaard bakkerij uitstraling. Niet die zachte broodjes die iedere bakker in Nederland in de schappen heeft liggen. Fris, nieuw en anders. Naast een nieuw glazuurlaagje over de huisstijl, pakten we door met banners, flyers en ander promotiemateriaal.

Perfecte combinatie

Zij bakt, wij koken. Je zou het een perfecte combinatie kunnen noemen. “Omdat ik Bart en Frank kende en wist wat ze maakten, had ik direct vertrouwen in een fijne samenwerking”, aldus Gerlinda. “Ons doel was Bakkerij Lorkeers op de kaart zetten. We wilden anders zijn dan alle andere bakkers. Weg met het bruingeel. Doe ons een frisse, speelse uitstraling zodat mensen ons direct herkennen aan de vormgeving.”

Out of the box

Recepten genoeg binnen Bakkerij Lorkeers. Toch doken wij de keuken in om een nog unieker recept voor hen te bedenken. Met resultaat. “Wil je een out of the box design, moet je bij 2 Gasten zijn. Onze huisstijl is niet standaard. Het is groots. Iets wat je niet bij anderen ziet.” Het bakken van overheerlijk brood, laten we nog altijd aan Gerlinda over. Maar alles rondom vormgeving, nemen we graag voor haar uit handen. ‘’Denk aan de website, de webshop en promotiematerialen. Eigenlijk alle benodigdheden voor de communicatie en uitstraling van de winkel. Frank en Bart denken mee als strategische partners.’’

Elk reclamebureau kan een doorsnee poster maken, maar je moet iets hebben dat bij jouw bedrijf past. Iets dat je onderscheidt. Juist om ook nieuwe doelgroepen aan te trekken. Dat lukte dankzij 2 Gasten.

– Gerlinda Lorkeers

Snel schakelen

“Naast de unieke huisstijl, is Gerlinda vooral te spreken over het contact. “Bij 2 Gasten ben je geen nummertje. Ze helpen me direct en het persoonlijk contact is prettig. Voor grote opdrachten gaan we om de tafel. Bij kleinere verzoeken kan ik ook een WhatsApp-bericht sturen. Zo schakelen we snel. Dat werkt heel prettig. Ze geven altijd actief advies. En zowel Bart als Frank weten exact waar ze mee bezig zijn voor Bakkerij Lorkeers. Is de een even niet beschikbaar, pakt de ander het op.”

Jouw product gaat als zoete broodjes over de toonbank met een frisse huisstijl.