Opdrachtgever

SoftRobots

Recept

Huisstijl + webdesign

Ingrediënten

  • Flexibiliteit
  • Kennis
  • Persoonlijk
  • Doelgericht
  • Informeren

Bereidingswijze

SoftRobots helpt organisaties om efficiënter en slimmer te werken door middel van RPA-hyperautomatisering. Met hun innovatieve benadering zetten we medewerkers in hun kracht en tillen we bedrijfsprocessen naar een hoger niveau.

Voor SoftRobots hebben wij het complete plaatje verzorgd: van het ontwikkelen van een uniek logo tot het creëren van een herkenbare huisstijl, het opstellen van een uitgebreide styleguide en het beheren van boeiende social media accounts. Als kers op de taart hebben we een moderne en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die perfect aansluit bij de identiteit van SoftRobots.

Bij dit project stonden een aantal ingrediënten centraal die onze aanpak kenmerken: flexibiliteit, kennis, persoonlijke aandacht en doelgerichtheid. Door deze elementen te combineren hebben we een resultaat neergezet wat hun doelgroep aanspreekt.

Na de succesvolle oplevering van dit project kijken we alweer uit naar onze volgende uitdaging: de ontwikkeling van de website voor EBEL IT. Met dezelfde passie en toewijding zullen we ook dit project tot een succes maken.

Wordt jouw project ons volgende portfolio item? Reserveer nu een plek