Branding: Jouw bedrijf in de spotlight

Een sterk merk is onmisbaar voor het succes van je bedrijf. Het is wat klanten aan jouw bedrijf herkennen en waar ze positief over praten met vrienden en familie. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf zo’n sterk merk heeft? Het begint allemaal met branding.

Branding gaat verder dan alleen een logo, een Instagram-pagina of een flyer. Het gaat om het vertalen van jouw identiteit naar ontwerpen die bij jouw bedrijf passen. Bij ons zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in de spotlight komt te staan. Door middel van een stijlgids geven wij jou het recept waarmee je jaren vooruit kunt en waar iedereen over blijft praten.

Eerst uitzoeken wat jij nodig hebt

De eerste stap in het creëren van een sterk merk is uitzoeken wat jij graag wilt. Bij ons gaan we niet zomaar aan de slag zonder vooronderzoek. Voordat we aan de slag gaan met jouw merk, willen we graag weten wie je bent en waar je voor staat. Op basis van een kick-off sessie leren we alles over jouw bedrijf. Deze informatie gebruiken we als basis voor jouw stijlgids, waarin jouw branding naar voren komt.

Tijdens het designproces van jouw stijlgids laten we je tussentijds graag wat zien. Zo krijg je het beste resultaat. Wanneer de stijlgids staat, is jouw branding compleet. In de stijlgids vind je het logo, kleurenpaletten, typografie, stijlelementen en meer. Alles wat jij nodig hebt om jouw bedrijf nog jaren vooruit te helpen. Wij onderbouwen onze keuzes en leggen de gemaakte afspraken vast.

Met de stijlgids goedgekeurd duiken wij terug de keuken in. Tijd om jouw designs te realiseren. Dat kan van alles zijn, van visitekaartjes en briefpapier tot verpakkingsmateriaal en volledige campagnes. Wij bieden een totaalpakket aan waarbij wij ervoor zorgen dat jouw branding consistent blijft en de juiste uitstraling heeft.

Een sterk merk is onmisbaar voor het succes van jouw bedrijf. Bij ons zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in de spotlight komt te staan. Met onze stijlgids heb jij het recept waarmee je jaren vooruit kunt. Wij vertalen jouw identiteit naar ontwerpen en zorgen ervoor dat iedereen blijft praten over jouw bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Creatief sparringpartner nodig?

Lees meer culinaire verhalen

Waarom kiezen voor 2 Gasten: jouw lokale reclamebureau in Nijverdal

De kracht van webdesign: een digitale eerste indruk

Waarom social media belangrijker is dan ooit

5 Tips voor een Succesvolle Rebranding

De kracht van visuele elementen

De impact van lettertypes